Creations by

Over micky


Welkom op Micky Creations! Ik ben Micky, een veelzijdige artiest met een passie voor muziek, fotografie en videoproductie. Creativiteit is voor mij een bron van energie en een manier om de wereld te verkennen en te omarmen. Mijn reis als artiest begon in diverse bandjes zoals MICK, Odd Establishment en Dead Market. Momenteel ben ik actief in de band Not Your Equal en werk ik samen met Baseman Rebel, met wie ik net onze eerste single op Spotify heb uitgebracht.

Mijn muzikale achtergrond ligt in de pop en rock, maar de laatste tijd voel ik me sterk aangetrokken tot metal met mooie melodielijnen. Het samensmelten van pop, rock en metal is waar mijn hart ligt, en ik streef ernaar om in mijn muziek altijd een diepgaande boodschap over te brengen.

Naast muziek heb ik een groeiende passie voor visuele kunst. Fotografie en videoproductie zijn later in mijn leven gekomen, maar ze hebben me evenzeer gegrepen. Mijn artistieke stijl is diepgaand en authentiek. Als singer-songwriter was mijn slogan “Pure, simple & from the soul”, maar tegenwoordig vind ik het belangrijker om mensen aan het denken te zetten met mijn werk.

Op Micky Creations deel ik mijn trotse creaties, zowel solo als in samenwerking met andere getalenteerde artiesten. Hier vind je mijn muziek, video’s, foto’s en teksten – allemaal met de intentie om te inspireren en te verbinden. Ik nodig je uit om mee te gaan op deze reis en samen de schoonheid van creativiteit te ontdekken.